Incepand cu luna august 2017,  mai multi copii si tineri si-au manifestat interesul de a participa la cursurile de karate kyokushinkai sustinute de antrenorul Adrian Bratescu, la Sala Vointa, situata pe strada Matei Basarab nr. 18, chiar in centrul Baniei. Numarul tot mai mare de copii si tineri care au decis sa practice acest sport, l-a determinat pe Adrian Bratescu sa fragmenteze antrenamentele in: antrenamente pentru incepatori si antrenamente pentru avansati. Mentionam ca acestea se desfasoara in zilele de marti, miercuri si vineri in locatia amintita anterior.

“Decizia am luat-o pentru a reusi mai bine sa ma ocup de nevoile fiecaruia. In acest fel, acord timpul necesar copiilor care sunt la inceput de drum, sa descopere tainele minunate ale acestui sport, karate kyokushinkai, dar, in acelasi timp, le dau posibilitatea celor care au deja o centura sa avanseze intr-un ritm mai rapid”, a declarat Adrian Bratescu. De mentionat ca Adrian Bratescu a fost elevul lui sempai George Georgescu.

Antrenorul Adrian Bratescu, de la Clubul “Karate Kyokushinkai Adrian Bratescu”, poate fi contactat la numarul de telefon 0741219442. OSU!

Lasa un raspuns