Sportivii clubului CS „Power Gym” Craiova s-au intors in Cetatea Baniei cu premii importante, obtinute in cadrul Galei „Supreme Night Fight 2”, care s-a desfasurat la Dej, pe data de 4 martie 2017. Enzo Minca care a reputat o victorie prin ko, la numai 16 ani, in fata unui adversar mai experimentat, Razvan Stefan care a reusit sa obtina ko in prima repriza dar si Sebastian Dinu, „viitor campion la – 60 kg, asa cum il caracterizeaza Ionut Puca, antrenorul sau, a reusit sa invinga, la puncte, un sportiv puternic. Pe lista sportivilor care au impresionat in cadrul Galei de la Dej se numara si sportivul profesionist Sorin Leonte, care a reusit sa invinga in doua reprize un sportiv din Sibiu dar si Nicolas Iordache care revenit dupa o pauza de doi ani, reusind o remiza. Alaturi de Ionut Puca, din stafful echipei CS „Power Gym” Craiova a facut parte si Costi Badulescu.

„Sportivii care au concurat in cadrul evenimentului de la Dej vor participa si la Gala „Lupta in ring, nu in strada”, care se va desfasura pe data de 1 aprilie 2017, la Craiova. Spectatorii vor avea ocazia sa urmareasca lupte valoroase, sportivii clubului nostru pregatindu-se, in prezent, la foc continuu, pentru a impresiona cat mai mult. In ultimele zile, s-au alaturat campaniei noastre si designerii craioveni Andreea Dogaru si Florin Burescu dar si cunoscuta artista Reyna Vox care va sustine un concert in cadrul Galei din 1 aprilie, de la Centrul Multifunctional. Evenimentul va fi prezentat de Magdalena Osman si artista Jeni Nicolau”, a mentionat Ionut Puca, managerul CS „Power Gym” Craiova.

Reyna Vox, adepta vietii fara violenta

„Am decis sa ma implic in aceasta campanie, deoarece sunt adepta vietii fara violenta si consider ca acest eveniment este un motiv oportun pentru ca multi tineri sa inteleaga mesajul meu. Violenta nu este este o forma inteligenta de manifestare fata de semeni, iar legea nu se face cu pumnul. Am hotarat sa ma alatur acestei campanii „Lupta in ring, nu in strada”, si nu puteam sa o fac  mai bine decat prin muzica mea care, intotdeauna, aduce oamenii impreuna, relifand sentimentul de  prietenie , sentiment total opus violentei. Consider ca tocmai acesta este scopul acestei manifestari sportive, sa arate oamenilor ca lupta este in ring si nu in strada. Imi doresc ca multi tineri, in special, sa participe la aceasta competitie sportiva, sperand ca viziunea lor asupra violentei, de orice fel, sa se schimbe. Sunt de parere ca atat muzica, cat si sportul, ofera doua alternative viabile la o viata echilibrata, din toate punctele de vedere, atat ca sanatate fizica cat si mentala. Indemnul meu, asa cum este reliefat si intr-una din compozitiile care imi apartin,  aduce in atentie un mesaj important, acela ca intotdeauna, indiferent unde te poarta viata, sa mergi inainte (asa cum este si titlul uneia dintre piesele mele). Puterea se gaseste mereu in interiorul nostru, totul este sa ne dorim schimbarea, oricand putem sa fim mai buni, mai demni si mai iubitori fata de aproapele nostru”, ne-a declarat solista Reyna Vox.

 

Lasa un raspuns