Power GYM este un mod de viata prin intermediul artelor martiale. Sporturile practicate de catre  noi sunt: Kickboxing,K-1, Muay-thai si Mma. Antrenamentele desfasurate includ: educatie alimentara, sociala, spirituala, autoeducatie si un efort permanent de a deveni mai bun atat din punct de vedere fizic cat si psihic.
Ne dorim ca absolut toti cursantii nostri sa devina un exemplu pentru societate, un model de urmat, ingloband calitati dezvoltate permament: sinceritate, sociabilitate, intelegere si ajutor. Power GYM urmareste programe de dezvoltare pentru copii si tineri, dar si pentru adulti.
Precizam ca antrenamentele au loc la Sala PGC, Regia de tutun -Brazda lui Novac, in zilele de luni, marti, miercuri, joi si vineri, intre orele 18.00 – 21.00. Acestea sunt sustinute de catre antrenor cu experienta, alaturi de sportivii de performanta ai clubului.

Cate ceva dspre activitatea noastra

In parteneriat cu Presedintele promotiei RESPCT WORLD SERIES participam la evenimentele organizate anul trecut, la Galele Profesioniste de k-1 organizate la Madrid, Londra si Pitesti, in parteneriat cu DIGI SPORT.
Pentru anul 2017 pregatim cele mai puternice evenimente de acest gen in Romania si Europa, intr-un cadru inedit, punand in valoare noua generatie de kickboxeri printre care se vor numara si sportivii clubului Power Gym. Acesta este siteul promotiei RWS: http://respectws.com.

Nu trebuie sa uitati ca artele martiale ofera posibilitatea sportivilor de diverse stiluri martiale (karate, kick boxing, jiu-jitsu, etc) de a se intalni si confrunta in spectacole care au castigat o popularitate uriasa in intreaga lume. In majoritatea galelor organizate in parteneriat cu Primaria Municipiului Craiova,s-a pus accentul pe promovarea sportivilor locali:

Catalin Oprea
Multiplu Campion national de juniori,
Vicecampion european de MUAY THAI 2013 Ukraina,
Vicecampion mondial de MUAY -THAI 2014 Thailanda,
KSportiv profesionist Lupta în promoții: RXF,Golden FIGHT,Respect WORD Series,
19 Ani,
21-4-17- 7 ko,
Categoria -95kg.

Enzo Minca, Nicolas Iordache, Razvan Bivolaru,  Armand Nicolae, Claudiu Nicolae, Arthur Capsa si Dinu Sebastian. Este vorba despre tineri de viitor, sportivi foarte buni, campioni nationali si europeni.

IONUT PUCA:
Manager RESPECT WORLD SERIES

Adresa facebook: Ionut Puca,
Sportiv de performanta,
Sport practicat karate,
Sen Sei Marcel Florescu,
Sihan Dan Stuparu,
Federația Română de karate traditional 1987-1993,
Multiplu Campion National,
Medaliat cu Bronz la Camp. Europene 1993 Polonia,
Practicant de kickboxing,
Maestru Alin Panaite- 2005,
Organizator evenimente sportive, GALE DE K-1 si Mma , Competitii de amatori Kickboxing si Muay Thay, Zona Oltenia,
2010-2016,
Președinte POWER GYM CRAIOVA,
Antrenor FRFK.

Relatii la: 0769298872 Ionut Puca
Site:Www.powergymcraiova.net
Facebook: Power Gym Craiova

Parteneri: Oltenia Power Fight, RAADPFL Craiova, Sala Polivalenta Craiova, Anya.

Sustinatori: Civitas, Armura, Cofetaria Vivien, Still Media, Fort Security, WUVAM TOUR Malmo Tower, Autofm, Spartan Craiova, Sc Emanujel Proiect , Restaurant Hanul Domnesc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns