Am cativa parteneri cu care am ales sa lucrez, in special, in ceea ce priveste educatia lui Mateo (baiatelul meu cel mare). Sunt oameni speciali pe care am avut norocul sa ii cunosc si sa ma ajute sa ridic cate o „piatra” de calitate la temelia dezvoltarii lui personale. Nu de putine ori, i-am recomandat cu drag, tocmai in speranta ca si alti parinti si implicit copii vor avea ocazia de a beneificia de pe urma serviciilor oferite de catre acestia, la cele mai inalte standarde.

Astazi o sa va vorbesc despre fenomenalul Club de Limbi Straine „May Lily”. In urma cu aproximativ un an, prin primavara lui 2016, m-am hotart ca este timpul ca Mateo (5 ani si-un pic, pe vremea aceea) sa urmeze cursurile unei „scoli” private de limbi straine, pentru a fi initiat in tainele limbii engleze. Inainte, m-am documentat temeinic, am ascultat pareri pro si contra despre frecventarea unor astfel de cursuri la acea varsta. Decizia mea a fost ca Mateo sa urmeze cursuri de limba engleza!

Ei bine, greul a inceput dupa ce am luat aceasta decizie, deoarece in Cetatea Baniei sunt destul de multe persoane care organizeaza cursuri de limba engleza. Cum nu ma arunc cu capul inainte la prima oferta, in prima faza am realizat o inventariere stricta a acestora, urmand ca mai apoi sa le vizitez virtual. Am cautat pe internet diverse pareri despre fiecare in parte, in plus, am avut norocul sa cunosc personal parinti ai caror copii urmau acele cursuri de engleza. Nu va imaginati ca intr-o singura zi am realizat toata aceasta documentare. Nu! A durat nici mai mult nici mai putin decat 6 luni! Poate va ganditi ca este o perioada indelungata de timp insa am dorit sa fiu sigura de alegerea facuta, in functie de urmarirea mai multor factori.

Dupa cele 6 luni, alegerea a fost una foarte clara, avand exact aceeasi stare mentala ca atunci cand sti ca ai gasit un lucru care ti se portiveste la perfectie. Centrul de Limbi Straine „May Lily” a fost alegerea mea! In prezent, dupa alte 6 luni, plecand din septembrie 2016, momentul in care Mateo a participat pentru prima data la cursurile de engleza desfasurate aici, pot spune ca a fost o alegere inspirata! Instictul si multele luni de documentare nu m-au inselat, la fel cum nu mi-au inselat increderea nici profesionistii de aici.

Pe parcursul acestor luni, de fiecare data cand am avut ocazia sa pot da recomandari in ceea ce priveste un centru de limbi straine, am nominalizat, fara tagada, „May Lily”.

De curand, unul dintre prietenii foarte buni ai lui Mateo a inceput sa urmeze cursurile de engleza ale acestui minunat Centru. Satisfactia mea cea mai mare a fost cand, dupa prima saptamana, parintii acestuia mi-au transmis ca sunt extrem de incantati de transformarea copilului lor. Ce satisfactie poate sa fie mai mare decat atunci cand observi pe chipurile unor oameni dragi, bucuria care apare datorita sfaturilor pe care tu le-ai oferit. Asa ca, dragi prieteni, va recomand si voua Centrul de Limbi Straine „May Lily”, acolo unde „acasa” chiar inseamna ceva J

Lasa un raspuns