Etico Be Safe – profesionalism, onestitate, punctualitate

Lucian Tufiş, un tânăr craiovean, a transformat pasiunea, într-o afacere rentabilă

Tânarul craiovean Lucian Tufiş se poate lăuda că, la doar 29 de ani, a reuşit să pună pe picioare, de unul singur, o afacere onestă şi profitabilă, chiar în inima Băniei. Un tânăr caracterizat prin inteligenţă şi modestie, Lucian a dezvoltat o firmă specializată în frig industrial, treptat reuşind să se impună  şi pe piaţa de profil a echipamentelor de supraveghere. În prezent, are cinci angajaţi, alături de care lucrează cot la cot, de la primele ore ale dimineţii şi până seara târziu. Ambiţios din fire, Lucian Tufiş îşi doreşte să îşi extindă afacerea oferind partenerilor, două ingrediente „secrete”: profesionalism şi onestitate. Firma de suflet a tânărului, Etico Be Safe” a reuşit să îşi atragă clienţi fideli care au văzut pe propria piele cât este de profitabil să lucrezi cu specialişti corecţi.

Frima Etico Be Safe va participa la Târgul “Casa de Vis” – Expo 2017, desfăşurat în perioada 15 septembrie – 17 septembrie 2017, la Centrul Multifuncţional din Craiova.

Rep.: Cum a apărut ideea dezvoltării unei afaceri proprii, în acest domeniu?

Lucian Tufiş: Încă de mic m-am simţit foarte atras de capitolul invenţii şi meşteşugărit pe partea electrică. Drept urmare, nimeni nu a fost surprins când, după liceu, am decis să urmez Facultatea Automatică, Calculatoare şi Electronică, specializarea Automatică şi Informatică Aplicată. Am lucrat apoi, o perioadă, în cadrul unei firme specializate pe frig industrial, acolo unde am reuşit să mă specializez în acest domeniu. Treptat am decis să mă organizez singur şi să îmi deschid o afacere.

Până în prezent, pot spune că mi-am atins toate obiectivele pe care mi le-am propus. Deoarece atât pe mine, cât şi pe colegii mei, ne caracterizează profesionalismul, corectitudinea şi punctualitatea am reuşit, pe parte de frig industrial, să deservim foarte mulţi clienţi. Partenerii noştri de la DAAS, ne-au încredinţat, ca subcontractori, aproape întreaga Oltenie. De asemenea, avem un parteneriat şi cu cei de la Global Tehnical Service, de asemenea un renume pe piaţa de specialitate.

Rep.: În ceea ce priveşte echipamentele de supraveghere, ce obiecte comercializaţi?

Lucian Tufiş: La acest capitol, pot spune că, în momentul de faţă, avem spre vânzare obiecte accesibile pentru orice buzunar. Astfel de obiecte nu mai sunt, cum erau odată, un simplu moft, la care aveai acces doar dacă scoteai din buzunar sume semnificative de bani. Spre exemplu, clienţii noştri au posibilitatea de a achiziţiona din magazinul nostru kituri compete de supraveghere plug and play, sisteme de automatizări porţi dar şi sisteme de alarmă antiefracţie. Pentru absolut toate oferim consultanţă şi reuşim, de fiecare dată, să îi ajutăm, în cel mai profesionist mod, pe clienţii noştri. Faptul că revin şi apelează la noi pentru alte obiecte este o dovadă clară a faptului că sunt mulţumiţi de ceea ce facem.

Rep.: Care sunt următoarele obiective pe care ţi le propui?

Lucian Tufiş: Îmi doresc foarte mult să mai dechid două magazine în Craiova, pentru ca, clienţii noştri să aibă mai uşor acces la serviciile pe care le oferim. Vor fi amplasate în zone uşor accesibile şi vor avea la dispoziţie o gamă largă de obiecte din care craiovenii îşi pot alege ceea ce se potriveşte cel mai bine în cazul lor. Evident, vom pune la dispoziţie şi o informare corectă pentru a le da posibilitatea să folosească la capacitate maximă echipamentele achiziţionate de la noi.

 

 

Lasa un raspuns