Cunoscutul psihoterapeut Gina Chiriac continua seria dezbaterilor sustinute in Banie. Intalnirea cu parintii interesati de o dezvoltare armonioasa a copiilor va avea loc pe data de 3 martie 2017, intre orele 19 – 21, in cadrul Hotelului Helin Central. Asa cum ne-a obisnuit, Gina Chiriac pune la dispozitia participantilor, dialogand in permenanta cu acestia, metode si tehnici prin intermediul carora pot oferi copiilor ceea ce au nevoie. Tema acestui workshop este: „Cum punem limite copiilor nostri?”.

Mentionam ca acest atelier este organizat de catre Beteti Play. Pretul unui bilet este de 100 de lei, fiind puse la dispozitia participantilor un numar limitata de 30 de locuri. Parintii care doresc  sa achizitioneze bilete o pot face la locul de la joaca Bebeti Play, din cadrul magazinului Mercur. Precizam ca, inscrierile se pot face si prin intermediul acestui formular  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3VdzX0rmPQiocKARMUbIAFnTW2Xv6qqOxi7r9lOpqjxvTLg/viewform?c=0&w=1  

„Ma bucur de fiecare data cand am ocazia de a lua parte la unul dintre workshopurile la care participa Gina Chiriac deoarece ai foarte multe de invatat de fiecare data. Particip, in primul rand, in calitate de parinte care doreste sa le ofere copiilor sai o viata cat mai armonioasa. In ceea ce priveste bilete s-au vandut in mare parte, in prezent (22 februarie – nr.) mai sunt maxim 10 bilete disponibile”, a declarat Ani Cruceru, Bebeti Play.

Lasa un raspuns