Miscarea insemna viata … După 8 ani de activitate individuala, in anul 2010, am hotarat sa deschidem portile clinicii de recuperare medicala Prokinetic, de atunci si pana azi, am reusit sa dezvoltam o echipa stabila, de profesionisti, cu experienta in recuperare medicala aplicata. La Prokinetic, pacientii nostri se pot astepta la cel mai bun nivel de ingrijire si la o solutie rapida de rezolvare a problemelor specifice, pe baza unui program de recuperare individualizat, pentru noi fiecare pacient fiind un caz unic. Cunostintele si dezvoltarea continua stau la baza profesiei medicale. Cursurile la care participam, tratatele stiintifice si experienta de zi cu zi ne ajuta sa ne indeplinim misiunea intr-un mod profesionist, ne ajuta sa intelegem nevoile pacientilor nostri si sa aplicam cunostintele pe care le avem pentru a rezolva eficient problemele acestora. In urma analizei posturii si aplicarea testelor specifice putem identifica factorii care cauzeaza disconfortul dvs. Miscarea insemna viata, in timp, corpul nostru are tendinta de a-si pierde mobilitatea, noi va ajutam la mentinerea acestuia intr-o forma cat mai buna, pe langa libertatea de miscare, nu de putine ori, se obtine si liberatatea mintii. Sa lucram in domeniul sanatatii este pentru noi o obligatie de a fi seriosi si cu valori morale desavarsite.

 

In cadrul celor trei departamente principale: Prokientic Recuperare medicala, Prokinetic Traumatologie sportiva si Prokinetic Junior, oferim urmatoarele servicii de recuperare medicala:

– Kinetoterapie individualizata (programe profilactice, posttraumatice, postoperatorii),

– Osteopatie,

– Reeducare posturala globala,

– Streching Global Activ,

– Traumatologie sportiva,

– Masaj terapeutic,

– Terapia Yumeiho,

– Drenaj Limfatic Manual,

– Gimnastica pre si postnatala

– Elongatii vertebrale,

– Kinesiotaping,

– Hidrokinetoteraie,

– Tecar,

– Crioterapie,

– Fizioterapie.

Prokinetic în cifre:

– Este primul cabinet din Europa care aplica tratamentul USA la scolioza la copii, singurul cabinet din Romania acreditat RPG (reeducare posturala globala) si McKenzie.

– 1000 de metri patrati, spatii de recuperare, 1 sala dedicata recuperarii agilitatii, echilibrului si coordonarii, 1 sala dedicata recuperarii fortei musculare, 1 sala dedicata copiilor si 1 sala dedicata hidrokinetoterapiei (piscina).

– Dispune de toate etapele necesare recuperarii medicale (trecerea de la masa de tratament la aparate medicale si piscina, trecerea cat mai rapida pe terenul de joc).

– O echipa formata din peste 30 de kinetoterapeuti.

– Peste 7.000 de analize cu echipamentul GPS de evaluare posturala.

– Un program de kinetoterapie propriu pentru durerea de spate.

– Dispune de doua linii complete de echipamente medicale, Technogym Med si David.

– Echipamente de fizioterapie si electrostimulare BTL, Enaf Nolius si Tecar.

– Echipamente de chiropractica Eckard Table, ACCUSTIM.

– Echipamente de elongatie vertebrala Chattanogga table.

– Echipamente de osteopatie si masaj Chinesport.

– Echipamente de recuperare neurologica Space Curl,Tera Trainer si Technogym Kinesis.

– Echpamente de hidrokinetoterapie Aquaness, Intersport.

 

 

DESPRE FONDATORUL PROKINETIC : „Dupa 6 ani de vise am reusit sa-mi vad visul cu ochii, asa descriu tot ce inseamna Prokinetic. Din China am adus dorinta de a munci pentru binele celui de langa tine, din America am adus o serie de reguli si o atentie deosebita adusa fiecarui pacient, din Italia am adus design-ul meseriei noastre, din Anglia am venit cu indrazneala de a duce kinetoterapia in fiecare casa, televiziune sau prezentare la care particip, toate acestea se gasesc la Prokinetic”,  Drd Kt Horia Alin Burileanu, fondatorul Prokinetic.

 

Lasa un raspuns