Un nou showroom de piatra naturala s-a deschis in Craiova, la jumatatea lunii mai, pe strada Riului nr.99. Acest depozit dispune, la ora actuala, de cea mai variata gama de piatra decorativa din Banie.

Stefan Nedelcu, directorul general al firmei Pro NSD Group, cel care detine impresionantul depozit, ne-a explicat ca produsele pe care le comercializeaza sunt de calitate superioare, putand foarte usor sa fie testate. In plus, Stefan Nedelcu ne-a asigurat ca, in cadrul showroom-ului situat pe strada Riului nr. 99, exista, in orice moment, marfa suficienta pentru ca orice cumparator sa poata pleca imediat acasa cu ceea ce isi doreste.

Firma Pro NSD Group va participa la Targul „Casa de Vis” – Expo 2017, desafurat la centrul Multifunctional din Craiova, in perioada 15 septembrie – 17 septembrie 2017.

„Facem eforturi considerabile, sa avem un stoc consistent in fiecare zi. Ne dorim ca cei care apeleaza la serviciile noastre sa fie satisfacuti pe deplin pentru ca apoi sa ne devina clienti fideli. Pentru noi, primeaza seriozitatea si profesionalismul, acestea fiind si motivele pentru care oferim o gama variata de produse de o calitate superioara”, a mentionat Stefan Nedelcu.

Stoc impresionant de piatra naturala

In cadrul „Depozitului de Piatra Naturala”, situat pe strada Riului nr. 99, exista o varietate impresionanta de culori si texturi, menite sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi in materile de decoratiuni. Piatra naturala pentru placari pereti, terase, travertin, marmura, calcar, granit, piatra sparta si rotunda – pentru gradina sunt doar cateva dintre ofertele carora iti este aproape imposibil sa le rezisti.

„Clientii care ne-au vizitat, pana in prezent, au fost uimiti de varietate ofertelor pe care le avem dar si de faptul ca detinem un stoc impresionant, nefiind nevoie sa astepte perioade indelungi de timp pentru a intra in posesia elementelor dorite. La noi, este de ajuns sa iti alegi piatra dorita, sa o comanzi si pleci cu ea acasa. Este unul dintre atuurile noastre cu care ne mandrim. Evident, pentru a sigura un astfel de serviciu este nevoie de multa munca si implicare insa se merita daca faci asta cu pasiune”, a adaugat Stefan Nedelcu.

In prezent, la „Depozitul de Piatra Naturala”, puteti alege elemente care provin din diferite tari, precum Romania, Brazilia, Iran, Egipt, Italia, Africa sau India. Dupa cum ne-a explicat Stefan Nedelcu, in momentul in care treci pragul depozitului, este imposibil sa pleci de acolo cu mana goala. „Avem colaborari serioase cu diverse echipe care se ocupa de peisagistica, amenajari interioare si exterioare astfel incat putem oferi clientilor nostri si forta de munca profesionista pentru implementarea proiectului dorit”, a concluzionat Stefan Nedelcu.

 

Lasa un raspuns