“In urma cu doi ani, in anul 2015, dupa foarte multi ani petrecuti in calitate de angajat, am decis ca este timpul sa imi dezvolt o afacere proprie pe care sa o carmuiesc asa cum imi doresc. Am pus accent pe calitate si profesionalim dar si pe preturi acceptabile, drept dovada contractele nu au intarziat sa apara. In prezent, beneficiez de ajutorul colegilor mei care, din fericire, sunt la fel de dedicati ca si mine, implicarea lor fiind vizibila in fiecare lucrare pe care o executam”, a mentionat Dan Barbuleanu.

SC Electro Labs SRL va participa la Targul “Casa de Vis” – Expo 2017, care se va desfasura in perioada 15 septembrie – 17 septembrie 2017, la Centrul Multifunctional din Craiova.

La capitolul referinte, SC Electro Labs SRL a reusit sa bifeze realizarea lucrarilor de profil la parcarea subterana de la Teatrul National „Marin Sorescu”, Casa Gradinarului din Parcul „Nicolae Romanescu”, Leroy Merlin si lista poate continua, cu multe alte nume sonore.

„Nu ne place sa fim impinsi de la spate. In momentul in care ne apucam de o lucare, o realizam ca la carte, pentru a nu fi nevoie sa ne reintoarcem pentru a face modificari”, a adaugat Dan Barbuleanu.
In prezent, in cadrul lucrarilor de extindere a sectiei de cardiologie de la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, firma SC Electro Labs SRL executa implementarea a sapte sisteme.

“Sistemul de semnalizare incendiilor, care include absolut toate echipamentele necesare functionarii acestuia, cuprinzand in jur de 250 de componente. Urmeaza apoi sistemul de sonorizare cu rol de asigurare a unui fond muzical ambiental corespunzator precum si transmiterea mesajelor informative de urgenta. – in jur de 50 de echipamente, sistemul de monitorizare video care ofera de departe sanse mai mari de identificare si solutionare a cazurilor de jaf sau furt, dar ajuta si la evaluarea performantelor angajatilor sau pentru a le monitoriza obiceiurile si actiunile din timpul programului de lucru, sistem format din aproximativ 20 de camere video, dar si restul aparatajului necesar, sistemul de alarmare asistente cu rol de instiintare si alarmare a personalului medical de serviciu in caz de urgenta – 40 de echipamente, sistemul de televiziune cu 10 echipamente. Nu trebuie sa uitam nici de sistemul de voce – date care asigura interconectarea sistemelor de calcul si a echipamentelor periferice, dar si transmisia datelor atat in interiorul retelei create, dar si in exteriorul acesteia. Si nu in ultimul rand este sistemul de control acces ale carui functii principale sunt: identificarea/autentificarea personalului; restrictionarea accesului in diverse spatii; blocarea accesului folosind elemente electromecanice; aplicarea politicilor de securitate intr-un anumit spatiu; monitorizarea elementelor din sistem si a utilizatorilor – 50 de echipamente”, a concluzionat Dan Barbuleanu.