Centrul Multifunctional din Craiova reuseste sa devina, pe zi ce trece, un reper important pentru regiunea Olteniei, la capitolul targuri si expozitii. Tot mai multi organizatori de profil decid sa aleaga aceasta locatie, aflata in administrarea RAADPFL Craiova, si construita, in urma cu cativa ani, cu ajutorul fondurilor europene. Actuala conducere a centrului isi doreste ca in viitor, impactul acestei locatii sa fie tot mai mare asupra oltenilor si sa devina o veritabila emblema.

“Intentionam ca in acest an, sa fim gazdele a cat mai multor evenimente, fie ca este vorba despre targuri, expozitii sau conferinte. Ne dorim ca tot mai multi beneficiari sa constientizeze potentialul pe care aceasta incinta il are pentru mediul de afaceri din regiunea Olteniei. Sa nu uitam ca la nivelul acestei zone, este singurul centru functional care are o astfel de capacitate. Tot la capitolul planuri pentru viitor trebuie sa amintesc si incercarile noastre de a organiza si targuri cu participare internationala”, a declarat Mircea Badoi, manager Centrul Multifunctional din Craiova.

Centrul Multifunctional din Craiova poate adaposti, la parter, diverse targuri, expozitii si conferinte, in timp ce la etajul 1, comerciantii au posibilitatea de a inchiria, pentru pretul de 2 euro/mp/luna (utilitati incluse) spatii pentru gazduirea expozitiilor permanente. La cel de-al doilea etaj, managerul Centrului, Mircea Badoi, a mentionat ca sunt disponibile birouri pentru inchiriere, pretul fiind de 7 euro/mp/luna (utilitati incluse).

 

Lasa un raspuns