Una dintre localitatile reprezentative pentru zona Banatului, a devenit, in ultimii ani, comuna Eselnita. Situata pe malul Dunarii, la circa 7 km in amonte de orasul Orsova, la poalele Muntilor Almaj, comuna ofera un peisaj pitoresc tuturor celor care isi doresc sa descopere o oaza de liniste. Reprezentative pentru aceasta zona au devenit Cazanele Mici si Cazanele Mari, dar si inconfundabilul chip al lui Decebal, monument care a devenit nelipsit din pozele celor care ajung in aceasta mirifica zona. Fiind cea mai mare scluptura realizata in piatra, din Europa, acest colos reuseste sa impresioneze de fiecare data turistii care nu ezita sa il imortalizeze. Constructia acestei opere de arta a durat in jur de 10 ani, intre 1994 si 2004.

Si daca tot ajungeti in aceasta zona, de neratat sunt si alte obiective turistice, cum ar fi: cascada Bigar, cetatea Trikule, manastirea de sub ape, moara pe apa, pestera Ponicoava, pestera Veterani si tabula Traiana.

 

Descoperind potentialul turistic al acestei zone, tot mai multi investitori au decis sa isi erijeze finantele catre Eselnita, investind in pensiuni care ofera, in procent covarsitor, un grad foarte mare de confort. Una dintre aceste locatii este si „Casa Marina”. Bunul gust si investitiile de calitate si-au pus amprenta asupra acestui lacas care a reusit in scurt timp sa isi fidelizeze clientii prin prisma calitatii oferite. „Casa Marina este situata in Eselnita, pe DN57, drum ce leaga Orsova de Moldova Nouă, la kilometrul 13, pe partea dreapta a sensului de mers, intr-un decor remarcabil, unde cursul involburat al apei cutreiera de mii de ani printre stancile vetuste”, asa cum este precizat pe site-ul pensiunii http://www.pensiuneacasamarina.ro/. Casa de vacanta dispune de 5 camere duble superioare dar si de 3 apartamente, fiecare fiind amenajate si dotate cu foarte mare atentie. Cei care au avut prilejul sa calce pragul acestei pensiuni au avut doar cuvinte de lauda, fiind incantati de modul in care investitorii au reusit sa imbine amenajari de calitate cu superbele peisaje oferite de incantatoarea Dunare.

Evident, „Casa Marina” nu este singura pensiune din zona Eselnita care beneficiaza de astfel de servicii de calitate, insa de aceasta data, am ales sa povestim despre aceasta, impresionati fiind si de peisajul mirific de care ai parte atunci cand esti cazat acolo. Pentru mai multe informatii, puteti accesa si pagina de facebook  https://www.facebook.com/CasaMarinaEselnita/

  

 

 

 

Lasa un raspuns