AIESEC Craiova doreste sa le ofere tinerilor o noua experienta plina de provocari si diversitate. Perioada de recrutare va incepe pe 22 februarie si se va incheia pe 15 martie.

Scopul recrutarii este de a descoperi si a aduce in organizatie noi membri dornici sa experimenteze, sa invete si sa performeze intr-un cadru international si energic. Organizatia incurajeaza tinerii sa profite de anii de facultate si sa faca un pas catre o altfel de experienta.

Studentii care doresc sa devina membri AIESEC trebuie sa indeplineasca anumite criterii precum un nivel de limba engleza cel putin conversational, sa fie deschisi la culturi noi, sa fie responsabili, dornici sa se dezvolte personal si profesional prin voluntariat si sa dea dovada de initiativa.

Inscrierile se pot face online pe site-ul  aiesec.ro/studenti/devino-membru/ iar incepand cu 1 martie si in Universitate la standul AIESEC.

AIESEC  este o asociatie studenteasca globala, non-guvernamentala, independenta, non- profit, condusa de studenti sau proaspat absolventi ai unei institutii de invatamant superior. AIESEC este prezenta in peste 2400 de universitati, 126 tari si teritorii si are ca scop dezvoltarea abilitatilor de leadership ale membrilor sai. AIESEC are peste 5.000 de parteneri, acestia implicandu-se in dezvoltarea tinerelor talente.

Lasa un raspuns