Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj organizeaza, duminica, 26 martie 2017, incepand cu ora 8.30, Crosul Primaverii. Competitia se va desfasura in Parcul Nicolae Romanescu din Craiova.

PROGRAM
ÎNSCIERE ONLINE – pe siteul competitiei: www.djst.ro în perioada 1- 22.03.2017
8,30 – 10,30 – inscrieri
10,00 – Cros – 6800 m
10.40 – Cursa Family – 400 m
11.00 – Cursa FUN – 1400m
11.20 – premiere si tombola

CONDITII DE PARTICIPARE SI INSCIERE
Inregistrarea pentru toate cursele se poate face online pe siteul competitiei: www.djst.ro in perioada 1.03. 2017- 22.03.2017 sau prin inscriere la fata locului la data desfasurarii competitiei.

Cu ocazia inscrierii/validarii fiecare participant va primii numar de concurs.
Toate inscrierile vor fi validate la secretariat in ziua concursului.

Pentru a participa in cursele de: CROS si FUN participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
PARTICIPANTI PESTE 18 ANI:
• sa aiba in posesie un act de identitate pentru verificare,
• sa isi asume integral raspunderea pentru orice eventual accident sau paguba care ar putea sa survina pe parcursul derularii cursei, fara a putea atrage raspunderea organizatorilor, precum si pentru faptul ca acestia sunt apti medical si ca pot face fata parcurgerii intregii distante.

PARTICIPANTI SUB 18 ANI:
• inscrierea individuala se va realiza de catre un adult (tutore legal). Cu ocazia inregistrarii, persoana care face inregistrarea va completa declaratia pe proprie raspundere privind asumarea responsabilitatii pentru persoanele inscrise (minori) in cursa precum si pentru faptul ca acestia sunt apti medical si ca pot face fata parcurgerii intregii distante, (formular inscriere)
• inscriere în mod organizat (scoala / club sportiv) – persoana desemnata de catre institutie va prezenta tabel nominal cu participantii si cu viza medicala (tabel).

Cursa Family
Cursa Family presupune o echipa formata din cel putin un minor sub 10 ani si unul dintre parintii acestuia. O echipa nu poate avea decat maxim 3 membrii.
Cursa Family urmareste popularizarea alergarii si promovarea alergarii ca sport de masa.
Inregistrarea in Cursa Family se face numai de catre un adult participant in cursa, prin prezentarea actului de identitate, cat si a certificatului de nastere pentru minorii participanti in cursa. Niciunul dintre acte nu vor ramane in posesia organizatorului care va face inregistrarea in cursa, actele de identitate fiind restituite fara a se opri fotocopii ale acestora.
Nu este admisa inregistrare in cursa in numele altor participanti care nu sunt prezenti la inscriere, iar numerele de concurs nu se pot ridica decat de catre titularul echipei.
Echipa va purta numele de familie al persoanei care face inregistrarea in cursa .(ex 001 POPESCU).
Cu ocazia inregistrarii, persoana care face inregistrarea va completa declaratia pe propria raspundere privind asumarea responsabilitatii pentru toti membrii familiei participanti in cursa precum si pentru faptul ca acestia sunt apti medical si ca pot face fata parcurgerii intregii distante.
Din motive de siguranta se interzice alergare in cursa cu minori in brate, hamuri sau alte dispozitive.

SERVICII
Participantii beneficiaza de urmatoarele:
– numar de concurs;
– tricou – in limita stocului disponibil (au prioritate persoanele inscrise online);
– medalie de participant – in limita stocului disponibil;
– puncte hidratare pe traseu;
– asistenta medicala;
– diploma de participare – Cursa FAMILY.

CRONOMETRAREA CURSEI
Cursa FUN si CROS – vor fi cronometrate.
Rezultatele vor fi afisate pe site-ul www.djst.ro

REGULI SI LIMITARI
Fiecare participant la cursa este obligat sa poarte numarul de concurs la vedere, pe partea din fata.
Va fi descalificat orice alergator care nu poarta numărul de concurs pe tricou, sau poartă alt număr de concurs decât cel primit din partea organizatorilor.

ASISTENTA MEDICALA
Asistenta medicală va fi asigurat de către organizator cu personal medical specializat.

PREMII
Cursa FUN si CROS
Loc I – geaca
Loc II – trening
Loc III – incaltaminte sport
Cursa FAMILY

Tombole
Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti si Hotel Helin .
10 premii x 100 lei

DREPTURI DE AUTOR
Prin inregistrarea in competitie, toti participantii vor autoriza de drept organizatorii, inclusiv partenerii acestora sa foloseasca si sa reproduca orice declaratie sau imagine cu participantii in alergare sau nu.
Organizatorii pot da aceste materiale unei terte persoane fara acordul expres al participantilor, aceasta libertate fiind valabila pe o perioada nelimitata de timp atat pe plan national cat si international.

Lasa un raspuns