Aflat la cea de-a 17-a editie in Cetatea Baniei, proiectul GROW le ofera cea mai frumoasa experienta liceenilor. Acesta a inceput pe 25 ianuarie si se va desfasura pana pe 25 februarie.

Grow este un proiect realizat in parteneriat cu Scoala de Valori destinat elevilor de liceu care are ca scop dezvoltarea persoanala a acestora. Sesiunile in limba engleza tinute de voluntarii intenaționali veniti din tari precum Afghanistan, Brazilia si Algeria ii ajuta pe participanti sa isi descopere punctele forte dar si pe cele slabe prin spatii de lucru practice.

Pe durata proiectului, elevii participa la numeroase evenimente cu rol de intercunoastere in diferite locatii din oras. De asemenea, voluntarii intenationali reusesc sa faca fiecare sesiune sa fie inedita si le livreaza informatii noi avand la baza practica si interactiunea directa, oferindu-le oportunitatea tinerilor de a-si gasi propriile raspunsuri.

Coordonatorul proiectului, Christopher Radovci, se declara multumit de modul de derulare al proiectului pana in acest moment si mai ales de faptul ca cei peste 140 de participanti se implica activ la sesiuni: “Sunt surprins de ideile si modul de lucru al acestor tineri, mi-au aratat potentialul imens pe care il au adolescentii si in special cum acestia au o putere si o dorinta extraordinara de a schimba si inova comunitatea. La sesiuni pot spune ca este o atmosfera deosebita, astfel ca s-a creat un spirit de apartenenta pe care nu l-am regasit nicaieri.”

AIESEC  este o asociatie studenteasca globala, non-guvernamentala, independenta, non-profit, condusa de studenti sau proaspat absolventi ai unei institutii de invatamant superior si are ca scop dezvoltarea abilitatilor de leadership ale membrilor sai.

Lasa un raspuns